Gastspelers Feest

Giny Smits

“Ik heb de afgelopen 20 jaar aan vele theaterproducties meegewerkt. Sinds 2007 heb ik echter niet veel meer gespeeld. Ik ben er dan ook een beetje uit. Wat ik met name miste is het gezamenlijk werken aan een productie. Misschien vind ik het proces van het maken van een voorstelling nog wel belangrijker dan het resultaat. Ik vind het heerlijk om te spelen, te kijken hoe anderen werken aan hun rol, me te verdiepen in een stuk, de teksten, de rollen en hun onderlinge relaties. Het is een mooie kans dat ik bij Theatergroep Droog! mijn oude liefde weer nieuw leven kan inblazen. Verheug me op de komende repetitie-avonden en de voorstellingen.”

Frits Boterman

“Toneelspelen is een mogelijkheid om iets in jezelf te ontdekken, iets wat zonder acteren onontdekt zou blijven! Daarom doe ik het. Bij Theatergroep Droog! zet ik eens te meer een stap.”

Ismaël Joshua Johan Heije

“Beste lezers, mijn naam is Ismaël Joshua Johan Heije, mijn roepnaam is Ismaël. Ik ben geboren op 27 februari 1996 te Amsterdam (klopt inderdaad ik ben pas 19 jaar…). Ik heb 2 jaar gewoond in Amsterdam en ben toen verhuisd naar Almere. Mijn ouders zijn beiden geboren in het prachtige Suriname. Ik heb een zus van 21 en een zusje van 16 jaar oud.

In het afgelopen jaar ben ik geslaagd als onderwijsassistent en werk nu twee dagen in de week op een Daltonsbasisschool in Almere. Daarnaast ben ik parttime countermedewerker in de Jumbo.

Ik vind ontzettend leuk dat ik dit jaar meedoe aan een voorstelling met Theatergroep Droog!. Ik ben van nature echt een dramatype. Ik kijk dan ook uit naar een prettige samenwerking met al mijn medespelers.”

San Algie-Curfs

“Al vele jaren speel ik met plezier toneel. Ik heb aan een aantal producties, grotere en kleine, meegewerkt, o.a. Laetaretoneel, de Kubus, Zinspelers, Passie in de Polder. Voor de eerste keer speel ik nu mee in een productie van Droog!.De repetities zijn tot nu toe erg leuk en leerzaam. Ik verwacht dan ook, dat dit een fantastisch stuk gaat worden.”