Gastspelers Augustus in de polder

Tinke Claassen

“Hallo, mijn naam is Tinke Claassen, ik ben 29 lentes jong en ben leerkracht op Jenaplanschool de Lispeltuut in Lelystad. Sinds een aantal jaren heb ik een grote interesse voor toneel. Ik heb hier en daar wat straattheater gedaan en sinds vorig jaar ben ik aangesloten bij Flevolandse Theatervereniging JTL.Samen met vriend Rick en kat Harris woon ik sinds vier jaar weer in Lelystad.Mijn hekel aan de saaie polder heeft plaats gemaakt voor waardering voor het prachtige gebied. Wat had ik het mis: er is hier een heleboel te beleven, zolang je maar weet waar je het moet zoeken. Zoals u ook zult beleven in ‘Augustus in de polder’, waarin ik nu vol trots de rol van Jonna, de huishoudster, mag vervullen.“

Zayira Graves

“Hoi , ik ben Zayira Graves en ik ben 17 jaar. Buiten toneel om doe ik de studie HBO-rechten en werk ik in een restaurant. Dit is mijn eerste keer bij Droog!, maar ik heb wel 6 jaar musical-les gehad bij de Kubus. Dit jaar speel ik als gastspeler de rol van Judith Andriessen. Toen ik de avond na de audities een telefoontje kreeg dat ik de rol had, was ik meteen super enthousiast. Ik heb hartstikke veel zin in de voorstellingen!“